Software laten maken op maat

Individuele softwareoplossingen zijn een concurrentievoordeel voor succesvolle bedrijven. Wij begeleiden uw project van prototype tot afgewerkte toepassing.

PROCEDURE

Het verloop van het project stemmen we individueel af op de omstandigheden en uw wensen. Hieronder ziet u het proces zoals het bij ons in veel projecten voorkomt:

EERSTE ONTMOETING

Ons doel is om op lange termijn met onze klanten samen te werken. Daarom zorgen we er in het eerste gesprek voor dat het project bij ons past. Bij start-ups kijken we ook of het project van dit type op termijn realiseerbaar is.

DEFINIEER MVP

Bij de start van een project proberen we de scope zo klein mogelijk te houden. Hierdoor kunt u vroegtijdig met een versie beginnen en in de volgende stappen rekening houden met gebruikersfeedback.

EVENTUEEL EEN AFSPRAAK MET DE ONTWERPER/BUREAU

Afhankelijk van het project wordt op dit punt een ontwerper of een ontwerpbureau ingeschakeld om het oppervlak visueel aantrekkelijk te maken.

AANBOD

Het aanbod is modulair opgebouwd, zodat u al naar gelang de inspanning individuele punten kunt toevoegen of weglaten.

ONTWIKKELING

Tijdens de ontwikkeling sturen we u keer op keer tussentijdse resultaten. Zo kunt u ons werk in de gaten houden en direct ingrijpen bij misverstanden.

VERMINDEREN

Tijdens de acceptatie controleren we met de klant of alle op dat moment gedefinieerde functies naar wens zijn geïmplementeerd.

LANCERING

We raden onze klanten meestal aan om te beginnen met een zachte lancering. In het begin wordt dit alleen aan een kleine groep mensen ter beschikking gesteld. U kunt dus eerste feedback krijgen voordat het publiek toegang heeft.

DOORONTWIKKELING

Voor veel klanten werken we na de lancering elk uur aan de continue doorontwikkeling van de software. Hierdoor kunnen kleine aanpassingen en correcties in zeer korte tijd worden doorgevoerd.