SOFTWARE OPTIMALISEREN EN UITBREIDEN

Heb je al veel werk en moeite in je software gestoken? Dan helpen we je om het project te optimaliseren en uit te breiden.

 

BESPREKING VAN DOELEN EN WENSEN

In de eerste stap bespreken we met u de doelen die u met de aanpassingen nastreeft.

 

ANALYSE VAN UW SOFTWARE

Bij de start van het project nemen we de broncode achter uw software onder de loep. We besteden bijzondere aandacht aan mogelijke bronnen van fouten of veiligheidsrisico’s, die eerst moeten worden aangepakt. Daarnaast kunnen we de inspanning van de aanpassingen bepalen op basis van uw doelen en wensen.

IMPLEMENTEER QUICK WINS

Met behulp van de broncode kunnen we maatregelen voorstellen die met weinig moeite snel succes opleveren (quick wins). Deze pakken we meestal eerst aan, zodat u al kunt profiteren van de planning en uitvoering van de grote veranderingen.

COÖRDINATIE EN UITVOERING VAN DE PROJECTONDERDELEN

Bij grotere aanpassingen stellen we een prijskader op voor de volledige uitvoering en doorlopen we de afzonderlijke onderdelen van planning tot uitvoering na elkaar. Dit betekent dat afzonderlijke secties al kunnen worden gebruikt wanneer andere nog in ontwikkeling zijn.

CONTINUE DOORONTWIKKELING

Voor veel klanten werken wij na de eerste aanpassingen op uurbasis aan de continue doorontwikkeling van de software. Hierdoor kunnen kleine aanpassingen en correcties in zeer korte tijd worden doorgevoerd.