Waarom kiezen voor Laravel?

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van Laravel als framework. We zijn overtuigd van Laravel als modern framework, zeker als het wordt gebruikt voor dynamische websites.

Laravel is…

Makkelijk

Met Laravel kunnen veel dingen met weinig moeite worden geïmplementeerd dankzij de strakke structuur en de grote keuze aan extensies.

Flexibel

Laravel kan voor veel soorten projecten worden gebruikt. Bijvoorbeeld API’s, webapplicaties, winkels of simpele websites.

Veilig

In Laravel zijn er standaard veel beveiligingsfuncties (rechtensysteem, CSRF, …).

Snel

Laravel wordt geleverd met een ingebouwd cachingsysteem dat toegang heeft tot services zoals Redis.

Dankzij zijn flexibiliteit dekt Laravel tegelijkertijd comfortabel en efficiënt individuele klantvereisten. Met de implementatiefuncties in Laravel kunnen aanpassingen en uitbreidingen van het project snel worden gepubliceerd via continue integratie. Dit stelt ons in staat om projecten zoals online portals, webapplicaties en API’s in een korte ontwikkeltijd te realiseren, wat tijd en geld bespaart.

Mochten uw wensen op een later moment veranderen, dan bent u met Laravel toch optimaal gepositioneerd om de applicatie aan te passen en te schalen. De solide structuur in combinatie met veilige autorisatie beschermt uw project tegen schadelijke aanvallen.

De specifieke projectontwikkeling is meestal opgedeeld in verschillende stappen. Eerst richten we ons op de noodzakelijke functies. Hiermee heeft u vroegtijdig toegang tot uw webapplicatie. Ze zullen allemaal geleidelijk worden toegevoegd in kleine pakketten. De feedback van de eerste gebruikers kan al in de planning worden meegenomen.

We bieden ook aan om bestaande projecten te analyseren en nieuwe functies en optimalisaties nauwkeurig te integreren.

Voor welke projecten is Laravel geschikt?

Laravel is bijzonder geschikt voor individuele ontwikkelingen op het web. Het helpt de ontwikkelaars om een ​​goede en veilige structuur op te bouwen.

Laravel is minder geschikt voor use cases waar al standaard software beschikbaar is. Voor een eenvoudige website is WordPress meestal een betere keuze. Voor webshops zijn er systemen zoals Shopware of Magento.

Wat zijn de onderhoudskosten bij Laravel?

Laravel is relatief onderhoudsarm. Tijdens de ontwikkeling blijven we de versies van Laravel en extensies updaten. Dit is meestal mogelijk met relatief weinig inspanning. De updates zijn vooral alleen van belang als een wijziging van de PHP-versie nodig is. Dit is ongeveer om de 2-3 jaar het geval.

Wat is het verschil tussen Laravel en Lumen?

Lumen heeft een vergelijkbare structuur als Laravel. Het verschil is dat Lumen een uitgeklede versie van Laravel is die vooral wordt gebruikt bij interface-ontwikkeling.

 

Laravel – Het PHP-framework met ontwerpstandaarden

Laravel is een PHP-framework voor een breed scala aan toepassingen – van kleine websites tot zware webapplicaties. Laravel wordt gekenmerkt door sterke prestaties, flexibele schaalbaarheid en hoge beveiliging. Dankzij de geweldige Developer Experience is Laravel een van de meest populaire PHP-frameworks, niet in de laatste plaats onder ontwikkelaars.

Framework voor efficiënte webontwikkeling

Bij moderne webontwikkeling worden frameworks gebruikt om apps en websites efficiënter te maken. Het grootste voordeel van frameworks vloeit voort uit het feit dat functies die steeds opnieuw nodig zijn (bijvoorbeeld gebruikersauthenticatie of het verzenden van e-mails) volgens het modulaire principe snel kunnen worden samen gesteld tot zeer verschillende modellen. Een goed framework word ook gekenmerkt door het feit dat ze steunen op veelzijdige, gemakkelijk aanpasbare bouwstenen in plaats van veel complexe, moeilijk aanpasbare speciale onderdelen. Met een dergelijk framework kan de hoeveelheid werk in ontwikkeling aanzienlijk worden verminderd. Met de overzichtelijke, slanke Laravel-code werk je bijzonder snel en efficiënt. Met slechts een paar gemakkelijk te lezen regels code zijn er bijna onbeperkte mogelijkheden. Ook als de eisen op een later moment veranderen, kan de code eenvoudig worden aangepast, waardoor de inspanning op de lange termijn wordt verminderd. De schone databases hebben relatief weinig systeemspecifieke doodlopende wegen. Uw output is niet alleen eenvoudig te begrijpen, maar ook flexibel inzetbaar. Voorbeeldige documentatie en de ontwerpgerichte gemeenschap bieden verdere sterke argumenten voor Laravel.

Van content management tot het complete webproject

Bij het werken met Laravel gebruiken we het als een CMS-compatibele gebruikersinterface voor apps en webapplicaties (voor de website en gebruikerssoftware). Ook klassieke websites kunnen volledig met het framework worden geïmplementeerd. Kortom, Laravel toont altijd zijn sterkere punten dan het gaat om meer specifieke icy. Zo kan de koppeling van andere systemen beter en met minder compromissen worden gerealiseerd. hij heeft ook een aantal opties uit ‘echte’ content management systemen nodig. Als de website in de toekomst groot kan zijn, dan zal Laravel de node Schaalbaarheid en uitbreidbaarheid aanbieden. Op Laravel baseerde beheerdersinterfaces als Twill van OctoberCMS ook de base spaning, voor kleinere websites, van de standaarden als bv B. Logins en editors zijn hier als geïntegreerd.