PHP Ontwikkelaar Antwerpen

Driekwart van alle websites en de meeste contentmanagementsystemen zijn gebaseerd op de krachtige en dynamische programmeertaal PHP. Bekende en succesvolle voorbeelden zijn Facebook en Wikipedia. Wij realiseren uw PHP-webproject! We hebben ervaring in een groot aantal gerealiseerde klantprojecten waarbij we compleet nieuwe webprojecten met PHP hebben geprogrammeerd of complexe webapplicaties in bestaande websites hebben geïntegreerd. Daarnaast kunnen we bestaande projecten verder ontwikkelen met gerichte refactoring, nieuwe structuren en programmaprocessen.

PHP IS HET MEEST GEBRUIKT

Driekwart van alle websites draait op PHP. Veel systemen zijn dan ook uitbreidbaar met PHP. Deze omvatten bijvoorbeeld WordPress en Laravel.

HET IS VANAF HET BEGIN ONTWORPEN VOOR HET WEB

PHP is ontworpen om optimaal samen te werken met het HTTP-protocol en HTML.

Functies zoals polls, enquêtes, kalender, zoekopties en nog veel meer kunnen worden geïntegreerd met behulp van PHP. Naast een hoge beveiligingsstandaard door een broncode zonder beveiligingsgaten, is de database erachter cruciaal als basis voor overtuigende prestaties op de lange termijn en dus voor het succes van een ontwikkelingsproject. Relationele databases zoals MySQL worden meestal gebruikt.

Als programmeerraamwerk kunnen we werken met verschillende raamwerken die de applicatiearchitectuur specificeren. Omdat we geen enkel project onnodig aan een bepaald raamwerk willen binden, zetten we het gericht in.

Onze favoriet is Laravel .

In onze PHP-gids geven we onze kennis door aan andere ontwikkelaars. Wij zijn een van de toonaangevende adviseurs op het gebied van PHP.

Contact

We zijn benieuwd naar wat we voor u kunnen doen. Dus stuur ons gerust een bericht!